Φιλολάου 59, Αθήνα

6951341274 / 6944203516

info@domitek.gr

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

ότι έχετε ονειρευτεί

Ποια είναι η

Για κάθε χώρο που θέλετε να δημιουργήσετε έχουμε την πρόταση που σας ταιριάζει.
Όραμά μας είναι να κατασκευάζουμε όμορφους, υψηλής αισθητικής χώρους που βελτιώνουν την καθημερινότητά σας είτε στην οικία είτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό

Υψηλή ταχύτητα αποπεράτωσης των έργων

Τεχνογνωσία για υλοποίηση έργων υψηλής ποιότητας κατασκευής

Σταθεροί Συνεργάτες

Αναλυτική μελέτη και σχεδιασμός με "κλειδωμένο" προϋπολογισμό

Παροχή όλων των υπηρεσιών που απαιτούνται για κάθε έργο

Η ιστορία μας

25 Χρόνια Δημιουργίας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1997. Στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας μας και για μια τετραετία ασχοληθήκαμε με τον τομέα ανακαίνισης και κατασκευής επαγγελματικών χώρων. Συνεργαστήκαμε με μεγάλες εμπορικές εταιρείες (Piaggio,ομιλο Χατζηϊωάννου κ.λ.π.) καταστήματα ειδών ρουχισμού(Boss),καταστήματα εστίασης, και άλλους επαγγελματικούς χώρους (ιατρεία, δικηγορικά γραφεία, κ.Λ.Π).

 

Από το 2002 η εταιρεία εισήλθε και στον χώρο κατασκευής και εμπορίας αστικών κατοικιών. Σε ιδιόκτητα οικόπεδα η με το σύστημα της αντιπαροχής κατασκεύασε σε πολλές περιοχές της Αθήνας και της επαρχίας κατοικίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας.

 

Η εταιρεία μας επέλεξε και επιλέγει οικόπεδα, και αναπτύσσει φοιτητικές κατοικίες στις μεγάλες ελληνικές φοιτητουπόλεις .
Σε όλη την διάρκεια της ενασχόλησης μας με αυτό που λέγεται κατασκευή – εμπορία ακινήτων δημιουργήσαμε ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών (πολ. μηχανικών, αρχιτεκτόνων, μεσιτών, τραπεζικών διαμεσολαβητών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων) που είναι έτοιμοι να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας.

 

Συνεχίζουμε επενδύοντας σε γη για ανάπτυξη εξοχικών κατοικιών στο ραγδαία αναπτυσσόμενο νησί των Κυκλάδων την Κύθνο.

 

Σας περιμένουμε να σταθούμε αρωγοί σε κάθε σας όνειρο είτε είναι επαγγελματικό είτε προσωπικό της οικογενείας σας και αφορά τον τομέα της κατασκευής ή της ανακαίνισης.

Επεκτείνουμε

Τις Δραστηριότητες μας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατά παραγγελία σας κατασκευή εξοχικής κατοικίας στο ιδιοκτησίας της οικόπεδο 55 στρεμμάτων που βρίσκεται στο συνεχόμενα αναπτυσσόμενο νησί των Κυκλάδων την Κύθνο.

 

Φτιάξτε το εξοχικό των ονείρων σας όπως εσείς το φανταστήκατε με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και σε μικρή απόσταση από την θάλασσα.

 

Ρωτήστε μας για την διαθεσιμότητα σε νέα διαμερίσματα στην Αθήνα.

Εξοχικη κατοικια στην

κυθνο

Λαβετε περισσοτερεσ πληροφοριεσ

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.