Φιλολάου 59, Αθήνα

6951341274 / 6944203516

info@domitek.gr

Υπηρεσίες
για κάθε σας ανάγκη

architect icon
Μελέτη
building
Κατασκευή
renovate
Ανακαίνιση

Μελέτη έργου

Το κλειδί της επιτυχίας κάθε έργου που αναλαμβάνουμε βρίσκεται στην σωστή μελέτη και τον σχεδιασμό του. Τα έμπειρα στελέχη της ΔΟΜΙΤΕΚ αρχικά θα καθορίσουν μαζί σας τις σχεδιαστικές, λειτουργικές και οικονομικές απαιτήσεις του έργου. Κατόπιν προχωράμε στην 3D απεικόνιση του έργου ώστε να έχετε πλήρη εικόνα της κατασκευής ενώ παράλληλα επιλέγονται τα κατάλληλα υλικά για την υλοποίησή του.

Κατασκευή

Σκοπός μας είναι να παραδίδουμε έργα κατασκευαστικά άψογα. Έχοντας επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες μπορούμε να εγγυηθούμε πως οι εργασίες θα υλοποιηθούν με συνέπεια από τις αρχικές γραφειοκρατικές διαδικασίες έως το τελικό στάδιο της κατασκευής, ενώ τα συνεργεία μας θα φροντίσουν ώστε να προσεχθεί κάθε κατασκευαστική λεπτομέρεια

Ανακαίνιση

Δημιουργούμε τον χώρο που έχετε ονειρευτεί. Με βάσει τις δικές σας ανάγκες σχεδιαστικά, λειτουργικά και οικονομικά σας προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις ενώ . Στόχος μας, να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στον χώρο σας και να τον μεταμορφώσουμε με βάσει τις τελευταίες τάσεις του Interior Design  και την χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, σε έναν χώρο φιλόξενο και ταυτόχρονα λειτουργικό.

Κατασκευή Επαγγελματικών Χώρων

Κατασκευή επαγγελματικών χώρων με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Δημιουργούμε επαγγελματικούς χώρους που συνδυάζουν την εμφάνιση που αντιπροσωπεύει την εταιρεία ή το κατάστημά σας, υψηλή ποιότητα υλικών και βελτιωμένη εργονομία των χώρων και των κατασκευών που σας επιτρέπει να είστε πιο αποδοτικοί στις καθημερινές εργασίες της επιχείρησής σας.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.